Вперте серце

Усьому бажано здійснитись,
Бо серце прагне до мети.
Але воно, хотіло б зупинитись,
Сховатись в темряві, втекти...

Бо ти не справжнє відчуваєш,
Чого бажаєш по думках.
Брехню у ранці зустрічаєш,
Зі світом сонця у шибках...

Воно втомилось, від оцього,
Весна на дворі, а в душі,
Немає справжнього нічого,
І в цій пустелі, тільки ти...

Блукаєшь, вперто, відчайдушно,
Живий сред мертвих – навпаки.
Та сьози падають неслушно,
І розчиняються в землі…

Sky


Рецензии