В Новий р к

Новий рік приносить радість,
Новий рік приносить сміх.
Хай приносить він удачу!
Хай приносить він успіх!

Я тобі всього бажаю:
Мудрості і счастья.
Хай цей рік не проминає
Без радості й багатства!

Любий друже будь обачний
І остерігайся
Тих, хто хоче лиш нашкодить
Й приносить нещастя.

У навчанні все буває,
Та найважче - вчитись,
Усі вузи вимагають:
"Тільки не лінитись!"

Знай добра на світі мало
Отож домагайся:
Всім чим можеш помагати
І всім посміхайся!

Бо усмішка не приносить
Зла і суму,
А допомагає усім людям
Тільки вірить в чудо.


Рецензии