Ти запитай!

Ти запитай мене про трави.
Про небо синьо-голубе
І я скажу тобі, що знаю,
І розповім тобі усе.

Про все, чого душа бажає
І що проходить мимо нас,
Про все, чого у нас нема.
Чому біжить невпинно час?..

А трави знову зацвітають,
Іде життя, і поруч нас
Живе кохання, що не в'яне
І завжди вічно молоде,
Чому і квіти ці духмяні
Цвітуть й цвіте життя моє?..


Рецензии