подаяния

Като кръст ще те нося на крехките си плещи
Като въздух свеж ще те вдишвам
Като бриз ще те търся в нощите горещи
Като вино отлежало на глътки, бавно
____________________________ще те пия

Сам се появи и молеше за прошка
Простих и подадох ти ръка
Не беше достатъчно..
Всичко потъпка.. и
Започна двойна игра
Предатели не прощавам
Подаяния не прося
Не те викам
Не се кая
До края
Даже много да боли

май '07 Л.


Рецензии