Дикий кабан

Один-однісінький самець,
На необмежені гектари...
Бреде ландшафтом навманець,
Шукає подругу для пари.

Настирно прагне до мети,
Немає спокою до ранку.
Та де ж йому її знайти,
Якщо всіх вбито до останку?!

Коли людина - браконьєр
При грізній зброї та машині.
Вже не природа, а пустир –
Які там к бісу дикі свині!

Немає признак чи слідів
Чогось дорідного, живого.
Бреде кабан у плині днів
Посеред простору німого...


Рецензии