Косули

КОЗУЛІ

Сніги глибокі – Боже правий!
Морози злісні – хоч втікай...
Зима червона від заграви.
Довкола - степ. Шахтарський край!

Прийшли козулі до соломи,
Добрались, бідні, до села...
Знайшли від голоду і втоми –
Бодай хоч часточку тепла.

Біда відправить і на край світ,
Щоб врятуватися – гей-гей...
Щоб віднайти куточок райський –
Прийшли козулі до людей.


Рецензии