П ятнадцять рок в де в дбудова

* * *

П‘ятнадцять років іде відбудова,
Дехто ще терпить, дехто вже вмер.
Держава хворіє, вона нездорова
Опісля колапсу еСеРеСеР.

Розумні вже опустили руки –
Втомилися сіяти правди зерно.
А плебс жре „Мівіну” і палить „Прилуки” –
Живуть ще гірше, та їм все одно

Сірий асфальт. Свинцеве небо.
Тиша навкруги. Сонця нема.
Не можна стояти – діяти треба,
Бо доля ніколи не прийде сама.



17.03.07


Рецензии