Талант и нежность

 ТАЛАНТ І НІЖНІСТЬ
 
Талановитій поетесі
Ганні Чубач

Жінка і ніжність – великі поняття.
В жінці цій ніжності – хоч відбавляй.
Труд її творчий і світле заняття –
Вірші, сім’я і улюблений край.

Віра, любов, незбагненна наснага,
Сила добра і натхненний політ...
Вміння творити і пісню і блага –
Ось її щирий, омріяний світ.

Слово вагоме, душевне, крилате –
Ось її доля, і мука, і спів...
Тож бо й змогла нам відкрити багатий,
Вічний здобуток цілющих віршів.


Рецензии