Маска

Я так хочу скинути маску,
Що обличчя залiзом скувала.
Щоб любов моя, нiжнiсть та ласка
У очах в повну силу палали.

Щоб менi усмiхалися люди,
Щоб душа була навстiж у мене,
Щоб вдихати на повнi груди...
Щоб навколо поле зелене...

Вона ж в'їлася в мою шкiру,
Сил нема, щоб її вiдiрвати...
Лиш крiпити залишилось Вiру
I у Мудростi спокiй шукати.


Рецензии