Ющенко, так! спогади 19 листопада 2004р

Ющенко йде в президенти,
Ющенко майбутнє дає.
Будьте за Ющенка, юні студенти,
За нами майбутнє нове!

Він принесе щастя і мир,
Славу для нашого роду!
Він спасе бідну Україну
Від нещастя, біди і скорботи!


Рецензии