Укра н

Тебе кохаю, рідна Україно!
Так палко, сліпо, вірно я люблю!
Ти моя мати, я - твоя дитина,
Тобі я свою душу віддаю.

Історія твоя була тяжкою,
Багато ти в житті пережила.
Я ж бути не могла тоді з тобою,
Підтримати в нещастях не могла.

О, скільки ж ворогів тоді ти мала!
А друзів скільки крові пролилось!
Щоб вижила... щоб ще прекрасніш стала,
І зараз гарно щоб тобі жилось!

Що можу я зробить? Та ж я проста людина.
Я не герой, зірок з небес не дістаю.
Та я люблю тебе, о Мати Україно!
Тобі я своє серце віддаю.


Рецензии
Дякую щиро за такі палкі рядки.
Хоча більш пишу російською, але підписуюсь під кожним словом.
Нажаль, в мене краще (навіть так) українською не вийде :( .

Вольдемар Леон   08.06.2007 03:58     Заявить о нарушении