Cпека пекельного неба

Біль і спека пекельного неба –
Це тобі залишиться в листах…
Більше не пиши мені, не треба,
Вже горить, палає мій літак.

Попрощаймося цієї миті.
Бо вже не для нас наступна мить.
Йду в лобову. А німець в «мессершмитті»,
Мовби лист осиновий
Тремтить.


Рецензии