Тривога

У вічній тривозі,
Але не за себе.
У дальній дорозі
Журюся за тебе.

В безмірнім зітханні
Лише за тобою.
В своєму стражданні
Не знаю спокОю.

В пориві крилатім
Я думав багато.
Тебе зустрічати
Для мене є святом.

Ночами леліяв,
Плекав свою віру.
Бо ти моя мрія
І щастя без міри.

Розлучними днями
Тобою я марив...
Скучав до нестями –
Такі в тебе чари!

У серці надію
Велику я маю...
Тобі я радію
І вірно чекаю.

Любов моя мила,
Кохання чарівне!
В тобі моя сила
І доля безмірна.

У вічній тривозі,
Але не за себе.
У дальній дорозі
Журюся за тебе...


Рецензии