На крилах дум

На крилах дум полину знов до тебе,
Закину геть домашні всі діла...
В тобі, любове, є моя потреба,
Тобі, найкраща, шана і хвала.

Черпаю в думах безліч насолоди,
А десь дрімають в росах спориші...
І на папір лягають рівні сходи –
Тобі одній присвячені вірші.

Цілую тебе в думах на останок,
Вчуваю серцем твій палкий порив.
Замріявся... А сонячний світанок
Мені у день ворота відчинив...


Рецензии