Кохаймося

Така врочиста ніч у супокою,
Яскраве мерехтіння синіх зір...
А я, кохана, подумки з тобою,
Завжди з тобою, мила, вір не вір.

Така блаженна вічність у чеканні,
На серці така щемка благодать...
Нелегко нам у мрійному коханні
Друг друга із дороги виглядать.

Міняється усе на цьому світі,
Погаснуть й наші радощі-жалі...
Поки життя ще наше у зеніті –
Кохаймося на милій цій землі.


Рецензии