Пророчество

ПРОРОЦТВО

Надіє, воскресни! Любове, прийди!
Розлуко, забудься! Печале, зійди!
Хай щастя у кожному домі живе,
Цікаве майбутнє до себе нас зве.

Хай молодість квітне, буяє весна,
І буде над світом погода ясна.
Хай нас обминає пропасниця зла,
Бо всім нам потрібно достатку й тепла.

Зітрися, недоле, із гірким жалем,
Зійди, сонце-щастя над завтрашнім днем,
Щоб нас дивували світанки добром,
І гарно жилося всім людям кругом.

Щоб любо сміялися діти малі,
В дібровах співали дзвінкі солов'ї,
І люди щоб стали ріднею повік,
І дружно вступили у радісний вік.

Щоб бачились кожному милії сни.
Народи ніколи не знали війни.
Щоб всі величались в любові, в труді,
І множили славу батьків молоді...

Щезай, і навіки, ненависна лжа,
Щоб людськії думи не їла іржа...
І рідна природа стелилась для нас.
Удачі вам, люди! У добрий Вам час!


Рецензии