Тихо навкруги

Тихо в серці, тихо в полі,
Не співає мідно колос.
Дзвоник з школи мимоволі
Нагадав зозулин голос.

Пролетіло літо миле
Над землею, як жар-птиця.
Непробудно сплять могили
І нічого їм не сниться.

Де ж ти, де над небокраєм
Сонця ніжного метелик?
Ти скажи, чого не грає
Срібна мизика метелць?

Чом запізнюються в гості
Снігові веселі хори?
Кличуть їх мої колгоспні,
Дорогі мої простори.


Рецензии