У долинi Куру

Дзвiн мечiв у долинi Куру
Не стихає багато рокiв...
Зовсiм вибився з сил Арджуна,
Загубив рiвновагу та спокiй.

Ти у мене остання надiя.
Встань, герою, перед ворогами,
Вдалину подивися – бiлiє
Свiтле мiсто, омрiяне нами.

Я додам тобi силу i зброю,
Я крiпитиму дух у молитвi,
Повернися, Арджуно, до бою,
Разом мусимо виграти битву.

Пригадай все, що мовив вiзничий -
Мудрий Вчитель...Збери свою волю,
Мiсто Бiлих Слонiв тебе кличе.
Шлях до нього – це є наша доля.


Рецензии