Зберу весь трепiт - Збiрка - Парасоля для долi

Зберу весь трепет спраглих губ Твоїх.
І руки, що пливуть пізнанням...
у трансі дотику, ген за поріг,
ліпитиму зі сну зітхання.

Вмиравши, полум’я загубить грань.
Десь на кордоні тіл, без тями,
блукатиму за край земних жадань,
збудивши трепет небесами...

16 Липня 2006


Рецензии