Танго на лежа - Збiрка - Парасоля для долi

Зрослись в октаві такти музики,
Згубили ноти ‘ля’ і ‘до’.
І розшпилялись пальці в ґудзиках
І падало на стіл пальто.

Позаходились капці хатою,
Думки хатні порядком змін.
Вона стелилася цератою,
І церувався нею Він.

Вона шукала: в ритмі поверхів;
В землі, що крутить нею, вісь.
Та знаходились тільки подихи,
Що вже зі стінами зжились.

Не переходячи на сумніви,
На лежа танго в п’янкість тіл.
Необережно-безсоромні ви,
Коли в Амура бракне стріл.

Вона і він – дві пересічності,
Стара історія, мов час:
На лежа танго! Все в незвичності,
Коли танцюєш перший раз.

29 Липня 2006


Рецензии