Що нам треба?

 Ми є люди європейскі,
 Хоч і справи наші кепські.
 Але що нам,хлопці,треба?
 Кусень хліба,клаптик неба?
 Три стакани,дві тарілки,
 Сала шмат,відро горілки?
 Скриню в хаті,діжку в льосі,
 Щоб були не голі-босі,
 Кабанця,вівцю,телицю,
 Та ще жінку білолицю.
 Урожай щоб був улітку,
 Дядька в Києві і тітку.
 Добру вдачу,долю гарну,
 Не потрапить в буцегарню.
 Та без зайвої мороки
 Сімдесят прожити роки.
 Щоб ніхто не нервував
 І щоб Гетьман керував.


Рецензии