Як ми прощалися...

Як ми прощалися з тобою,
Байдужiстю свiтились очi.
Але душа моя страждала...
А потiм - довгi днi i ночi
Я сумував... Тужив я дуже,
Що розлучились ми так рано,
Що розпрощалися байдуже,
Що образ твiй неначе канув
У вир буття...


Рецензии