Ти покинула...

Ти покинула, ти залишила...
Загубила мене у всесвiтi
наших думок, бажань i пристрастей,
що без тебе вiн розлiтається
у безмежжя чужих свiтiв...
Я лечу, мов у прiрву, спалахом
думки - блискавки, що прорiзує
навпiл всесвiт наш сумом й тугою -
ти назавжди пiшла... й не повернешся...


Рецензии