Ти до мене приходиш...

Ти до мене приходиш у снах,
 що терзають свiдомiсть мою,
 загадкова усмiшка в очах,
 я покорений нею стою,
 i бажання у мене одне -
 розчинитися в поглядi тiм
 i своє вiдчуття неземне
 поєднати у хмарах з твоїм...


Рецензии