Я би вирвався з свого тiла...

 ***
Я би вирвався з свого тiла,
полетiв би до тебе крiзь хмари,
нахилився i склав би крила,
й цiлував твої очi карi...
Або краще, я б струмом пронiсся
по дротах телефонних до тебе,
щоб торкнутися твого тiла
i полинути разом у небо...


Рецензии