Дивлюсь як палять з лля на сел

Дивлюсь як палять зілля на селі
Цей дим збудив в мені всі спогади минулі
В цю мить зробилося так затишно мені
Так швидко з серця збігли думи хмурі

Якщо б я міг, відкинувши обов`язки й потреби,
Забути про моє теперішнє асфальтове життя,
Я б оселився посеред лісів, полів і неба,
Тоді пізнав можливо б сенс безглуздого буття.

Але, нажаль, занадто міцно я прикутий ланцюгом
До всього, що потрібно для сучасної людини.
За нас суспільство спланувало все кругом
І за цим планом коротатиму я всі години.


Рецензии