Отчизне

ВІТЧИЗНІ

Живу тобою, Україно,
Найкраща земле барвінкова.
Твоя душа в мені нетлінна,
Цвіте у серці рідна мова.

Моя ти доленька правдива,
Душевна пісня колискова,
Дівчино люба і вродлива,
Життя значимого основа.

Люблю тебе, Вітчизно мила,
Свята надіє невмируща.
З тобою прибуває сила,
Щоб йти в незвідане грядуще.

З тобою виростають крила,
Щоб досягти любої далі...
О ненько, добра і дбайлива,
В своїй незміряній печалі.


Рецензии