Ваше Высочество - Хлеб!

ВАША ВЕЛИЧНОСТЕ – ХЛІБ!

Ваша величносте – Хліб,
Вчора, і завтра, і нині...
В плині всіх років і діб
Ви необхідні людині.

З Вами величні ми всі,
Хазяйновиті й багаті…
Ви в життєдайній красі
Перші на кожному святі.

Перші при кожнім труді
І при любому початку...
Будьте ж із нами в житті
Завжди як символ достатку.

Ваша величносте – Хліб,
Хай короваї всевладні
Пахнуть продовж усіх літ...
Бо ми без вас безпорадні!

Будьте завжди на чолі
В радісні дні і тривожні.
Сяйте життям на столі
В кожному домі. У кожнім!

Ваша величносте – Хліб,
Вам і уклін, і подяка,
Що на вкраїнській землі
Родиться збіжжя усяке.

Що золотіють лани,
Щастям колоситься нива...
Будьте завжди із людьми,
Ваша величносте – диво!


Рецензии