Соловейко

Не ворухнеться ні билинка,
Усе притихло на землі...
Співає Ніна Матвієнко –
До гнізд вертають журавлі.

Лунає пісня щиро, дзвінко,
Всі села слухають й міста.
Співає Ніна Матвієнко –
Калина в лузі розцвіта...

Проста вродлива українка,
Чарівна птаха голосна...
Співає Ніна Матвієнко –
І квітне в лютому весна.


Рецензии