Мой мир

МІЙ СВІТ

Мій світ – то стежки і дороги,
Водойми, лани і ліси ...
То радощі всі і тривоги,
Птахів чарівні голоси.

Мій світ – це уся Україна
З луганських степів до Карпат.
Це матері пісня нетлінна,
Народ, що є друг мій і брат.

Мій світ – світлі мрії пророчі,
Які у віршах я списав.
Твої, мила, руки та очі,
Що їх назавжди покохав...

Мій світ – сміх веселий дитини
І отчого неба блакить ...
То творче натхнення невпинне,
Яке в моїм серці болить.


Рецензии