Круговорот жизни

ДИВОЗМІНА ЖИТТЯ

Мені здається що весною
Приходить радість до людей
Разом з погодою ясною,
Коли співучий соловей
Всю ніч, позбувшись супокою,
Нам не дає стулить очей ...

Мені здається - дивне літо
Віншує щастям всіх людей,
Коли все сонечком зігріте
І знов невпинний соловей
Над рідним буйноквітним світом
Виводить кращу із пісень ...

Мені здається - стигла осінь
Добром віддячує людей,
Коли притих вже соловей
І слізно плаче неба просинь,
І птиці зринули - гей-гей,
На вербах пожовтіли коси...

Мені здається, що зимою
Приходить смуток до людей
І думи не дають спокою
В чеканні радісних вістей,
Які прийдуть разом з весною
І це підтвердить соловей...


Рецензии