Brute

Культурний рівень худоби нічим не вступає твоєму.
Але ти поглинаєш повітря своїми прокуреними легенями.

Порожній череп - гарна противага відчутності моралі.
Ти досі мрієш про шістку і великий ніж на день народження

Дівчата вішаються на шию? Ні, тьолки, який ти звеш шмарами.
В тебе карі очі, жовті зуби та темна душа.

Коло твого спілкування шукає свою зірку.
Горіти в пеклі вашій емблемі зла.

Поки тобі пробачають кожний промах мимо обличчя
Ти не відчув холодного ляпаса смерті. Поки що...

Розбиті серця зберуться до купи і запалають,
але не любов*ю, а ненавистю.


Рецензии