Друзьям детства

ДРУЗЯМ ДИТИНСТВА

Друзі мої, друзі,
Як ви всі далеко!
Розлетілись в тузі
Мов з гнізда лелеки.

Нас підняли бурі
У житейськім вирі.
Прижились в зажурі
У розбіжнім мирі.

В чужині з літами
Набули утому.
Летимо світами
До гнізда, додому.
 
Бо ще, слава Богу,
Маєм місце стрічі.
Лишимо тривогу,
Глянемось у вічі.

Усміхнемось, браття,
З дальньої дороги.
Сядем край багаття,
Хай спочинуть ноги.

Вип’ємо за давню
Юність без печалі,
Бо ізнов розтягнуть
Нас холодні далі...


Рецензии