Шиди-риди, шиди-риди, шиди-риди Дiдо

Для І.О.

Я годив,
……ти годив,
…………ми Йому годили
Скільки див дарував
нам Казкар Незнаний
Ми ходили в Гай Святий,
там стрічав нас милий
Дідо Білий як гора,
як гора крейдяна.
Шиди-риди, шиди-риди,
шиди-риди Дана
Хто вполює однорога,
тому буде дано
Спроби три впіймати птаха
в блакитному пір’ї
Та й обскубти йому шию
на заднім подвір’ї
Шиди-риди, шиди-риди,
шиди-риди Дідо
Йдіть на нашу галявину,
будемо ся снідать
Будем пити горілоньку
заправлену медом
Будем хижу повертати
до лісу передом
Будем день весь гарувати,
а тоді спочинем
Коли знімемо зі серця
мольфара причину!

©2007 Святослав Синявський


Рецензии
Это я пропустил...
Необычайно хорошо.

Ицхак Скородинский   16.03.2011 11:26     Заявить о нарушении
Дякую! Радий що вподобали)

Svyatoslav Synyavsky   16.03.2011 14:04   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.