Гимн украинских неформалов

Їдемо ми вранці у козацькому вбранні,
Гей, пришпорте, хлопці, коней, бо як на війні.
Браві є ми козаченькі і в пилюці всі!
Краше перед нами не стояти на шляху.
Бо ми дужі, оружини з нами у бою.
Хай комусь не зрозуміло, по голові тому.

Так, ми браві козаченьки,
З нами вільний вітер пре.
Гей, зкуштуй наші шабельки
Ти, гопидло дворове.
Неформали, українці,
За ідею стоїмо.
Може хтось з гопів по пиці
Хоче, то йому дамо!

З нас ніхто не боягузи – це доведемо.
До останньої краплини крові стоїмо.
Свою рідну неньку-землю ми не віддамо.
Ми за правду і свободу, проти гопоти,
І, якщо ти гоп, отримаєш і ти.
А усі нормальні люди – з вами ми брати.


Рецензии