З першым снегам. дзец!!!

Белы снег, як покрыва
Зачыняе зямлю,
Усё зараз белым стала,
Як хатняя прасціна.
Раніцай прачнешся,
Вызірнеш у акно,
Добраю ўсмешкаю,
У сэрца адклічацца.
Па дарозе ў школу,
Калі ёсць хвілінка,
Пайграць у сняжкі -
Добрая забава.
Снег і белы, і пухнаты,
Пасыпае зямлю,
Гэты дзень цудоўным будзе,
З першым снегам. дзеці!!!

25.01.07


Рецензии