Гармония жизни

ГАРМОНІЯ ЖИТТЯ

Анатолію Тарану


Вже вруниться жито. Цвітуть пшениці.
І сонце високо в блакиті, високо...
І Всесвіт колише в батьківській руці
Весь простір земний, куди падає око.

І – наче немає на світі біди:
Одна лиш гармонія: хліба і неба...
І тане на серці відгомін журби,
Бо в прагненні щастя –
 найбільша потреба.

Живеш і пануєш в природнім бутті,
Свідомість кричить,
 що ти також частина.
І грають, і зріють хліба золоті...
І тішиться світом бентежна людина...


Рецензии