З нiзкi Спевы роднага краю. 2. Крык. 1987

2. Крык. 1987

Паводле карціны В.Баранава


У колерах гэткіх
не заблукаеш –
белы ды шэры.


Пер’е птушынае.
Зоры у небе.
Хаты на снезе.


Ды разаб’ецца
крык,
нібы прызма.


Сэрца –
 у снег…
Пёркі –
 у прысак…


 


Рецензии