1. Там, ля нябачнай ракi... Успамiн

* * *

...Там, ля нябачнай ракі
Пасвяцца коні-аблокі.
Іх уладар жаўтавокі
Там, ля нябачнай ракі.


У хвалях заблытаю крокі.
Промень кранецца рукі.
Там, ля нябачнай ракі...
...Пасвяцца коні-аблокі....


Рецензии