З народнага

З НАРОДНАГА


Кацілася колка
на ранішнім золку.


Хто кола спаймае,
той шчасце зазнае.


Засынай, міленькі,
вырастай мацненькі.


Ты кола спаймаеш,
ты шчасце зазнаеш


ды роднай старонцы
станеш абаронцам.


Рецензии