На мяжы iснага i уяунага...

* * *


На мяжы існага і ўяўнага
аблятае мая
мара


У памерлых пялёстках
згасне вясёлка


Жук-далакоп
збярэ рассыпаныя
фарбы?
праменні?
пыл?


Светлячок асветліць
сваім ліхтарыкам


і ў лясным мораку
успыхне…


- Папараць-кветка! –
усклікнуць адны


- Д’яблава вока! –
перажагнаюцца другія


- Мара… -
прашэпчуць трэція


Уздыхне рака


…Кароткая купальская ночка…


Рецензии