Коли кiнця дiйде кохання

Коли кінця дійде кохання-
Тоді кінця дійде життя,
Замінять пісню на мовчання,
А пам’ять вийде в забуття.

Коли кінця дійде надія-
Тоді кінця дійде буття,
Коли загасне палка мрія,
Не буде в світі майбуття.

Коли кінця дійде дорога,
А біля серця гострий ніж,
Ти не ставай біля порога,
Лиш у душі біль переріж.

Коли кінця дійде молитва-
Тоді ти тихо засинай,
Коли на долі тяжка битва-
Ти лихо гірке обминай.

Коли кінця дійде вже віра-
Тихенько з плачем помирай,
Якщо перед очима прірва-
Обов’язково буде рай.

Коли кінця дійде кохання-
Тоді кінця дійде буття,
Коли вже смерть,то є бажання
Прожити знову це життя.


Рецензии