Весна

Весна. У кожному погляді – квіти.
Палають очі бажанням горіти.
Сходяться стежки, зустрічаються люди.
І так як в цю мить вже ніколи не буде.

Весна. Вічність – хвилина.
І кожний навколо – кохана людина.
На небосхилі перлини ночі,
А у спогадах теплих – знайомі очі.

Весна. Повітря-натхнення
Приносить казку в сіре будення.
Світлі думки завойовують розум,
А сонячні промені зігрівають морозом.

Весна. Отрута-сни.
Злий прощальний погляд зими.
Але в пам’яті стін, як я помирала,
В холодній кімнаті самотня страждала.

Весна. Зорі-шпигуни.
По куткам Смутку сховались вони,
Голос на зриві кричить у вікно,
Відкриваю очі – нічого не було…


Рецензии