не спяшайся плакаць

Не ведаю,што кажуць людзі,
Не ведаю той цяжкі страх,
Калі сыходзяць думкі аб надзеі,
Аб тым, што ўсё было бы не так...
Чырвоным вогнішчам тая скрыня,
Знікне ў палон жыцця,
Ніколі не спяшайся плакаць,
Калі выйсця іншага няма!!!!
 10.10.06


Рецензии