Heartbreaker

I`m a heartbreaker
I`m a love maker
I never give u any chances what u want take it
I`m heartbreaker
Just one night stand leader
I wanna and I can give u all for one night
But when ill leave baby please don’t cry


I`m heartbreaker
And maybe later
I ll find my way and stop be one stand creator
I`m love winner
Break off bringer
Try to make me stay with u and make find real feeling


Рецензии