Na Slub

Kwiaty zakwitly w trawie-
Lato,choc pozne,trwa.
W malym potulnym stawie
Razem labedzie dwa,

Slonce powoli schodzilo,
Dzwonil koscielny dzwon,
I powtarzala milosc
Slodka przysiege swa.
27.08.2005


Рецензии