Нiколи не прощатись...

Я в пошуку свого багатства-
Не в пошуку далеких мрій...
Коли окрилює так щастя,
В безодні, в сьогоденні днів.

Тепер не радості нестача,
Хіба це правда в римі слів?
Від мого серця вам віддача,
Краплина почесті Богів.

У морі радості купатись,
У хвилях цих безмежних мрій,
Але ніколи не прощатись...
Твоя любов МЕНІ - ОДНІЙ!


Рецензии
Милая украинская мова...

Владислав Швец   13.02.2015 15:36     Заявить о нарушении