В останню мить из старой детской тетрадки

В останній день зими я віршик склала
І їй по пошті відіслала.
Зима його і прочитала,та як запанувала!
Й пішла полями України,
Й вітри у них наслала,
На білих конях прискакала,
Снігами землю укривала.
Ой люба Зимо-зимоненько,
Весні ти місця не вступала.
В останню мить ти царювала.


Рецензии