Белорусочка

Я гляжу на твои косы русые,
Не могу наглядеться я,
Белорусочка, белорусочка,
Дорогая подруга моя.
В краях неизвестных и дальних
Буду в горе иль радости я,
Белорусочка, белорусочка,
Никогда не забуду тебя.
Я вернусь к тебе, синеокая,
Когда цветами оденется край,
Белорусочка, белорусочка,
Ты, хоть редко, меня вспоминай.


Оригинал:
Я гляжу на твае косы русыя,
Не магу наглядзецца нi як,
Беларусачка, беларусачка,
Дарагая сяброука мая
У краях невядомых, незьведанных,
Буду у радасьцi я, цi у журбе,
Беларусачка, беларусачка,
Не забуду нiколi цябе.
Я вернуся к табе, сiневокая,
калi у кветкi адзенецца край,
Беларусачка, беларусачка,
Ты хоць зрэдку мяне успамiнай.
 
Автор оригинального текста: А.Ставер.


Рецензии