Лише тебе кохаю я...

ЛИШЕ ТЕБЕ КОХАЮ Я,
ЛИШЕ ТЕБЕ МОЯ ЗОРЯ...
ТОМУ НЕ ПЛАЧ І НЕ СУМУЙ,
УСМІШКУ ВСІМ СВОЮ ДАРУЙ.

НЕ СЛУХАЙ ЩО ГОВОРЯТЬ ЛЮДИ,
ЛИШ СЛУХАЙ СЕРДЕЧКО СВОЕ.
БО ЛЮДИ ЧАСТО ДУЖЕ ЗАЗДРЯТЬ-
НЕ ВІРЯТЬ ЩО КОХАННЯ Є...

ВОНИ ГОВОРЯТЬ"-ВСЕ ДАРЕМНО
СЛОВА, УЧИНКИ ПОЧУТТЯ...
НЕМА КОХАННЯ, КОМА, КРАПКА,
ЦЕ ЛИШЕ ВИГАДКА ЛЮДСЬКА...

ТА ТИ НЕ СЛУХАЙ ЇХ КОХАННА!
ЛИШЕ ШКОДУЙ ІХ ТА ЖАЛКУЙ,
КОХАННЯ НАШЕ ХАЙ ЇМ ВКАЖЕ
ШЛЯХ ДО НАЙКРАЩОГО БУТТЯ!

БУТТЯ ЩАСЛИВЕ Й БЕЗТУРБОТНЕ
СЕРЕД ПЕЧАЛІ І ТУРБОТ-
КОХАННЯ НЕ БУВАЄ МАРНИМ
ЯКЩО ЙОГО ДАРУЄ БОГ!

ТОМУ НЕ ПЛАЧ І НЕ СУМУЙ!
УСМІШКУ ВСІМ СВОЮ ДАРУЙ!
ЛИШЕ ТЕБЕ КОХАЮ Я,
ЛИШЕ ТЕБЕ МОЯ ЗОРЯ!


Рецензии